Woningbouwbeleid bediscussieerd

De commissie Ruimte en Bereikbaarheid bediscussieert volgende week woensdag tijdens een voor iedereen toegankelijke commissievergadering de gevolgen van het Leidse woningbouwbeleid van de afgelopen jaren. Aanleiding daarvoor is onder andere de presentatie van de Sociale Woonvisie van de SP in januari.

Tijdens het debat zullen drie stellingen van SP-raadslid Louk Rademaker de revue passeren. “Ten eerste moeten alle Leidse woningen fatsoenlijk geïsoleerd worden. Ten tweede mag er alleen gesloopt worden als renovatie geen optie is. En ten derde: betaalbare nieuwbouw. De helft van de nieuwbouwwoningen moet een huur lager dan 600 euro hebben. Dan kunnen we beginnen de schade van de afgelopen jaren in te lopen,” Aldus Rademaker. De vergadering vindt plaats in het Stadhuis en begint om 20.00 uur. Op www.leiden.sp.nl is de discussienotitie van de SP te vinden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×