Leidse waterpolo-speelsters door naar NK

De waterpolo-speelsters van ZVL hebben zich geplaatst voor de finale van het NK Waterpolo. De dames uit Leiden en Oegstgeest, versloegen GZC Donk uit Gouda met 7-4. De doelpunten werden gemaakt door Jantien Cabout, Aukje van Belkum, Noeki Klein, Brenda Hogenboom en Marianne de Groot. Volgend weekend speelt ZVL de finale tegen Het Ravijn uit Nijverdal.

Vrijdag spelen ze in Nijverdal en zaterdag wordt de tweede wedstrijd in Zwembad de Zijl gespeeld. Een eventuele derde wedstrijd zal ook in Leiden worden gehouden.Tijdens de bekerfinale in december, wist het Ravijn ZVL te verslaan. Het zal dan ook een spannende finale worden. Het team van De Zijl Zwemsport is voor de NK-finale uitgeschakeld.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×