Boetes voor rijden onder invloed

Afgelopen vrijdagavond botste een 41-jarige automobilist uit Leiderdorp op de Pelikaanstraat tegen een andere auto. voor de politie is botsen ook blazen en van beide bestuurders werd een ademtest afgenomen. De Leiderdorper bleek teveel gedronken te hebben en kreeg een proces-verbaal. Zaterdagnacht werd op de Ommedijkseweg een 18-jarige bromfietser uit Leiden aangehouden. Hij reed zonder helm over het fietspad, had geen bromfietsrijbewijs en verkeerde onder invloed van alcohol. De uitslag van zijn ademanalyse was 660 ug/l, drie keer teveel. Ook maandagnacht was het raak. De politie controleerde op de Marnixstraat een 45-jarige automobilist uit Den Haag. De man had teveel gedronken en het was bovendien niet de eerste keer dat hij op het onder invloed rijden werd betrapt.

In 2005 werd hij maar liefst drie keer betrapt met een slok teveel op. Reden voor de politie om het rijbewijs nu in te nemen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×