Concert Bram en Kees Sintnicolaas in Diaconessenhuis

Volgende week zondag, verzorgen Bram en Kees Sintnicolaas een concert in de kapel van het Diaconessenhuis. Vader en zoon zullen een afwisselend quatre-mains programma ten gehore brengen, dat onder andere bestaat uit de Petite Suite van Claude Debussy, Hongaarse Dansen van Johannes Brahms en Three improvisations on Dutch Folk Songs van Arnold van Wyk.

Bram Sintnicolaas heeft ervaring als dirigent, muziekdocent, organist en pianist. Hij was cantor-organist van onder andere de Prinsenkerk in Rotterdam. Zijn zoon, Kees Sintnicolaas studeerde aan het Rotterdams conservatorium en is nu medicus en amateur-pianist.Het concert duurt van 15.45 tot 16.30 uur. De kapel is open vanaf 15.15 uur. De toegang is gratis. i

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×