Gemeente en BplusC sluiten samenwerkingsovereenkomst

De komende vier jaar zullen de gemeente en BplusC, dat staat voor Bibliotheek plus Centrum voor kunst en cultuur, nauw samenwerken. Dat is vastgelegd in de samenwerkingsovereenkomst die wethouder Cultuur Jan-Jaap de Haan en BplusC afgelopen woensdag ondertekenden.BplusC is voortgekomen uit de fusie van Bibliotheken Leiden & Leiderdorp, Muziekschool Leiden en Omstreken, Het Leidse Volkshuis en de Leidse Volksuniversiteit K&O.

Wethouder De Haan zegt over de overeenkomst: “De samenwerkingsovereenkomst is een bevestiging van het vertrouwen dat de gemeente heeft in BplusC. Ik ben aangenaam verrast door de snelheid waarmee de fusie resultaten begint op te leveren. Ik zie in de brochure een evenwichtig en gevarieerd aanbod van cursussen. Ik heb veel vertrouwen in de verdere ontwikkeling van BplusC en vind het dus belangrijk voor langere tijd een overeenkomst met hen aan te gaan”.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×