Jacob Catslaan grootste 'SPONSor' van Leiden Marathon

Net als elk jaar halen de bewoners van de Jacob Catslaan weer (van) alles uit de kast om de Leiden Marathon op te leuken. Al meer dan tien jaar versieren de bewoners hun straat en dit jaar is het thema ‘Jacob Catslaan de grootste SPONSor van de marathon’. Met meer dan 100 verschillende gekleurde sponsen van anderhalve meter de laan opgeleukt. Ook spelen er dit jaar geen dweilorkesten, maar de vijf SPONSorkesten Nou Toe Maar (nederlands kampioen), de Klomp 40 jaar jong!!!, de Partyband, De Rijntappers en Feestkapel Decibel.

De orkesten zullen optredens verzorgen op de hoek van de Christiaan Huygenslaan, de Vondellaan en centraal op het hoofdpodium in de Jacob Catslaan. Deze optredens zijn mede mogelijk gemaakt door de eigen sponsors van de laan.

Het programma start om 10.30 en eindigt met een Streetparade van alle Sponsorkesten om 16.30. Onder het genot van een drankje en een hapje kunnen de toeschouwers en aanmoedigers van de lopers de hele middag terecht. Iedereen is welkom.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×