Automobiliste gaat voetgangster te lijf

Gistermiddag is er ruzie ontstaan tussen twee voetgangers en de inzittenden van een auto.Toen een 24-jarige Leidse samen met haar vriend de Pelikaanstraat wilde oversteken, werden zij tot stilstand gedwongen door een van rechts komende auto die voor hen weigerde te stoppen, hoewel de Leidse al op de zebra stond. De vrouw pikte dat niet en gaf uit woede een trap naar de voorbijrijdende auto. De bestuurster, een 22-jarige Leidse, reed daarop terug. zij stapte samen met haar vriend, een 20-jarige plaatsgenoot, uit, waarna ze de voetgangster meteen te lijf ging. Ze deelde onder andere knietjes uit en trok aan de haren van haar plaatsgenote. De vriend van het slachtoffer belde de politie en gaf het kenteken door. Met behulp daarvan, is het tweetal getraceerd en aangehouden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×