Beschonken automobilisten op Molenwerf

De politie heeft het afgelopen weekend twee rijbewijzen ingevorderd van automobilisten die te diep in het glaasje hadden gekeken. Beide invorderingen vonden plaats op de Molenwerf.Op zaterdag werd rond 01.30 uur een 28-jarige Leidenaar aangehouden. De uitslag van zijn ademanalyse was 850 ug/l.Op zaterdagavond vloog een 20-jarige Rijnsburger op de Molenwerf uit de bocht, waarna hij tegen een lichtmast en een paaltje botste. Zijn auto was tegen dat geweld niet bestand en er brak een vooras. Deze brokkenpiloot blies 895 ug/l.Beide heren krijgen een proces-verbaal.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×