Gespreksavond SP met Buurtbewoners Lorentzhof

De SP Leiden wil graag in gesprek met de bewoners van de Professoren- & Burgemeesterswijk en de Rijndijkbuurt. Daartoe is Een aantal gemeenteraadsleden en leden van het afdelingsbestuur van de partij komende donderdagavond aanwezig in Zorgcentrum de Lorentzhof. Alle bewoners uit genoemde wijken zijn dan welkom. De SP wil graag van hen weten welke zaken in de wijk goed zijn en behouden moeten worden en wat er moet verbeteren. Onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn bijvoorbeeld de bouwplannen van de St. Josephschool en de Lorentzhof, en de verkeersveiligheid en parkeergelegenheid.

De avond duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Zorgcentrum de Lorentzhof is te vinden aan Lorentzhof 1.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×