Van alles te doen in Merenwijkpark

Ter gelegenheid van de Dag van het Park en het landelijke Kinderboerderijweekend, staat het Merenwijkpark Komende zondag in de schijnwerpers. Tussen 12.00 en 16.00 uur, zijn er allerlei activiteiten voor jong en oud. Om 13.00 en 15.00 uur worden er schapen geschoren bij de kinderboerderij. Om 12.00 en om 14.00 uur starten er natuurwandelingen door het park, onder leiding van gidsen.

Verder is er in het leslokaal van de boerderij, informatie over de nieuwbouw van de stallen en het onderkomen van de beheerders, en de aanpassingsplannen in het park te vinden. Ook liggen er gratis boekjes over bomen in de stad, het Waterplan en geveltuintjes. De kinderen kunnen zich verdiepen in het gedrag van dieren, dat zij aan de hand van opdrachten onderzoeken.Het park is te vinden aan Parkzicht 100.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×