Folder voor Leidse vaarliefhebbers

Onder de naam Wijzer op het Water, heeft de gemeente een nieuwe folder uitgebracht. Deze folder bevat een overzicht van alle specifiek Leidse en landelijke waterregels. Ook staan er in de wijzer tips over onder meer de aanwezige pasantenhavens en de hoogte van de hoogste en laagste bruggen in de binnenstad. Verder is er een waterkaartje van alle Leidse grachten en singels in de folder opgenomen.

De brochure is onderdeel van de folderlijn over de werkzaamheden van de Gemeentelijk Opsporingsambtenaar.Alle Leidenaars met een eigen bootje en ligplaatsvergunning vinden Wijzer op het Water binnenkort op de deurmat. De folder is verder verkrijgbaar in het Stadhuis. Ook is hij te vinden op www.leiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×