Jongen mishandeld na botsing fietsers

De politie is op zoek naar een man die afgelopen vrijdag een 14-jarige jongen uit Leiderdorp heeft mishandeld. De jongen fietste rond 17.45 uur over het Havikpad in de Merenwijk in de richting van de Gooimeerlaan. De nog onbekende man fietste hem daar tegemoet. Op het moment dat de twee elkaar passeerde, maakte de man een slinger, waardoor die fietsen in elkaar verstrikt raakten en de jongen viel. De man werd daarop zo boos dat hij de jongen beetpakte en hem op het achterhoofd sloeg. Ook deelde hij een aantal schoppen uit.

De man heeft vervolgens de fietsen uit elkaar gehaald en ging er vandoor in de richting van de Horsten. De politie heeft een onderzoek ingesteld en vraagt getuigen zich te melden bij de politie van Leiden via 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×