Aandacht Team West voor geweldplegers oudejaarsavond

Hoewel 31 december 2007 alweer zo’n vijf maanden geleden is, is het onderzoek naar de groep jongeren die de politie in de Sumatrastraat belaagde, nog niet afgerond. Zes agenten die werden bestookt door vuurwerk, stenen en glas, hebben aangifte van poging tot zware mishandeling of openlijke geweldpleging gedaan.Een aantal raddraaiers is inmiddels aangehouden, maar een deel van de daders is nog niet opgespoord.

Justitie heeft nu een beloning van 2.500,– euro uitgeloofd aan degene die inlichtingen of aanwijzingen verstrekt, die leiden tot het bekendworden van de dader of daders.Het opsporingsprogramma Team West van RTV-West besteedt morgenavond aandacht aan het onderzoek. De uitzending is ook te zien op www.rtv-west.nl.Wie tips voor de politie heeft, kan ze melden via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×