Gespreksavond borderline en ouderschap

Aanstaande donderdagavond organiseert Preventie GGZ Leiden een gespreksavond rond het onderwerp borderlineproblematiek en ouderschap. Deze avond is bedoeld voor familieleden en andere betrokkenen. Dorine Sweere en Geert Ottens, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen bij GGZ Holland Midden, begeleiden de bijeenkomst. Zij zullen onder andere vertellen wat de patiënt zelf kan doen en wat de omgeving kan ondernemen.

De bijeenkomst vindt plaats in het Receptiegebouw van GGZ aan Endegeesterstraatweg 5 in Oegstgeest en duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Deelname kost 2,50 euro per persoon. Opgeven kan via preventie@ggzleiden.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×