Dag van de Bouw, bezoek de Lepelaar

Ter gelegenheid van de Dag van de Bouw, opent de Lepelaar Morgen de deuren voor het publiek. Tussen 10.00 en 16.00 uur kan iedereen die wel eens van dichtbij een bouwproject wil zien, een kijkje achter de schermen nemen op de bouwplaats. De Lepelaar aan de Apollolaan is een groot complex dat 72 appartementen en een parkeergarage herbergt. De werkzaamheden zijn nog in volle gang. Om 12.30 uur zal wethouder Marc Witteman de Lepelaar officieel openen.

De Dag van de Bouw is een initiatief van de branchevereniging Bouwend Nederland en maakt deel uit van de campagne “De Bouw maakt het”. Het doel van die campagne is verbetering van het imago van de sector en het tonen van bouwprojecten.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×