Portret door Li Zhi Jiang, foto: PR.

Eerste expositie Chinese Kunstbedrijf in Leiden

Onlangs is in Leiden het eerste Chinese Kunst atelier van start gegaan: ‘Roy Kai Art Bridge International’. Dit internet- / reizende atelier houdt binnenkort de eerste Leidse expositie van Chinese schilderkunst, waarvan de opbrengst onder andere naar de slachtoffers van de aardbeving in Szichuan gaat. Daarnaast wordt er geld ingezameld voor de kinderen, die slachtoffers zijn van de met HIV besmette bloedtransfusies in het arme district Yingzhou in China. Het atelier is ontstaan uit ideële motieven en slaat een brug tussen China en de Europese Unie. Uitzonderlijke, originele Chinese kunst van het hoogste niveau wordt in Nederland geïntroduceerd en getalenteerde Nederlandse kunstenaars wordt een markt in China geboden. Op de expositie zijn werken te zien van drie grootste huidige Chinese schilders als Li Zhi Jiang, Feifei en Zhao Yifeng.

De expositie loopt van 6 tot en met 8 juni in ‘ by Iris Interieurstudio’, Leliestraat 22c in Leiden (zijstraat van de Lammenschansweg en de Herenstraat). Meer info: www.artbridgeinternational.com en www.by-iris.nl.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×