Jenni Alpert, foto: PR.

Jenni Alpert 'Live in Concert'

De Amerikaanse zangeres Jenni Alpert is dinsdag 3 juni ‘Live in Concert’ te beluisteren in de Q-bus. Alpert wordt begeleid door legendarische sessie-muzikanten als drummer Russ Kunkel en gitarist Dean Parks. Het optreden maakt deel uit van een korte tournee door Nederland, waarbij zij, eveneens op 3 juni, ’s morgens te gast zal zijn bij het ochtendprogramma ‘Goedemorgen Nederland’. Alpert doet enigszins denken aan Norah Jones, maar haar muziek is frisser en haar stem varieert van warm naar kraakhelder. De zangeres begeleidt zichzelf op gitaar en piano. Meer info: www.myspace.com/jennialpert.

Het concert vindt plaats op 3 juni, aanvang 20.30 uur ( deuren open om 20.00 uur). Reserveren: 071-5416852 / 5123621. Voorverkoop: Plato, Velvet, @ TheMovies.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×