Reisschilderijen Jessica Muller bij Zône

Kunstenaar Jessica Muller, die net terug is uit Beijing, exposeert haar Chinese impressies bij Galerie Zône. Muller werkte zes weken als ‘artist in residency’ in Beijing. De reisschilderijen zijn vervaardigd met acryl op linnen, waarbij kleur en compositie vanuit een intuïtief uitgangspunt de basis vormen. De gevoelsmatige invulling blijft aan de toeschouwer. Muller studeerde in 1988 af aan de Koninklijke Academie in Den Haag en zij werkte en exposeerde in Frankrijk, India, Spanje, Griekenland, Macedonië, USA, en onlangs in China. Zij geeft lessen abstract schilderen en verzorgt video-workshops.

De expositie zal te zien zijn vanaf vandaag tot en met 29 juni. Op 8 juni tussen 14 uur en 16 uur is er een feestelijke opening. Meer info: www.galeriezone.nl

Galerie Zône, Nieuwstraat 17b, Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×