Hartrevalidatiecentra slaan handen ineen

Het Rijnlands Revalidatie Centrum, het Regionaal Hartrevalidatiecentrum Bronovo in Den Haag en de Rotterdamse Stichting voor Cardiologische Revalidatie, hebben hun handen ineengeslagen. Zij hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend, waaruit blijkt dat zij hun deskundigheid en jarenlange ervaring willen bundelen, voor wat betreft de zorg en bedrijfsvoering. Zuid-Holland beschikt door deze samenwerking over een zeer uitgebreid en sterk netwerk rond hartrevalidatie, die ook geschikt is voor patiënten die kampen met hartfalen, of gebruikmaken van een pacemaker of inwendige defibrillator.

Patiënten kunnen op meerdere plaatsen in het gebied rond Rotterdam, Den Haag en Leiden terecht voor dezelfde hartrevalidatie. Doordat de centra betrokken zijn bij veel wetenschappelijk onderzoek, blijft hun handelswijze up-to-date.Momenteel revalideren er bij de centra zo’n 2.900 patiënten. Naar verwachting neemt het aantal mensen dat geholpen kan worden, dankzij de samenwerking toe.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×