Van nette meisjes tot monsters op onbewoond eiland

Toneelgroep Imperium speelt ‘Het eiland van onze verboden dromen’, een bewerking van de roman ‘John Dollar’ van Marianne Wiggins (1947). De theatervoorstelling gaat over een groep meisjes die in 1918 voor de kust van Rangoon, Birma, strandt op een onbewoond eiland. De meisjes, allen van keurige families, bouwen in afwachting van de verwachte redding door hun ouders, een eigen leventje op. Doormiddel van hun zelfgestelde wetten en rangorde ontwikkelen zij zich tot kleine monsters. Een gruwelijke, intrigerende, maar ook een po√ętische theatervoorstelling over wachten, verwachtingen, hoop en overleven.

De voorstellingen vinden plaats van 6 tot en met 21 juni in het Imperium Theater aan de Oude Vest. Meer info en reserveren: www.imperiumtheater.nl

Imperium is een Leidse amateurtoneelvereniging, opgericht in 1957. Ze beschikken over een eigen theater, dat gebruikt wordt voor eigen producties, maar ook wordt verhuurd aan andere gezelschappen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×