Ruim 180 kunstenaars aan de slag

Zo’n 180 jeugdige kunstenaars zijn deze week druk bezig met de realisatie van de glazen panelen voor de brug over de Stevenshofdreef. De kunstenaars zijn afkomstig van vier basisscholen, namelijk: De Stevenshof, De Zwaluw, ’t Klankbord en Anne Frank. Eerst hebben ze onder leiding van beeldend kunstenares Fleur van den Berg een ontwerp voor de panelen ontwikkeld. Toen dit goedgekeurd werd door de Adviescommissie Ruimtelijke Kwaliteit, kon de uitwerking beginnen. In het Kunstcentrum aan de Haagweg zijn de kinderen met de glasapplicaties aan de slag gegaan. Gisteren heeft wethouder Gerda van den Berg hun werk bewonderd.Het kunstproject maakt deel uit van het jeugdbeleid Veilig Opgroeien.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×