Website voor wijkagenten

De ruim 80 wijkagenten van Politie Hollands Midden hebben nu een eigen website. Met dit initiatief hoopt de politie de bekendheid van de wijkagenten binnen hun wijken te vergroten. Veel inwoners weten namelijk niet wie hun wijkagent is, en met welke zaken ze zich tot hem kunnen richten. De wijkagenten nemen een belangrijke rol in binnen de politieorganisatie. Ze zijn de ogen en oren van de wijk en overleggen in geval van problemen met diverse instanties, om zo de leefbaarheid in de wijk te verbeteren.

Op de site staan foto’s en interviews van alle wijkagenten.Het adres is //www.wijkagentenpolitiehollandsmidden.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×