Pancras-Concert 'Vrijdag de dertiende' in Hooglandse Kerk

Wijkvereniging Pancras-West organiseert voor de derde keer ‘Het Pancras-Concert’ deze keer met de toepasselijke titel ‘Vrijdag de dertiende’ in de Hooglandse Kerk. Het zal, evenals de vorige edities, geen regulier maar weer een bijzonder concert worden. Medewerking aan het concert is toegezegd door Hans Brons (bas en koordirigent) met zijn Pancras Consort (onderdeel van de Cantorij), de mezzo-sopraan en pianiste Carolien Devilee, de pianist en componist Huub de Vriend, de cellist Ruud Meester en de jazzmusicus Pieter de Mast.

De deelnemende musici zijn allemaal op de een of andere manier betrokken bij Pancras-West, omdat zij daar wonen, gewoond hebben, of op andere wijze met de wijk en zijn monumenten verbonden zijn. Deze musici, die normaliter niet met elkaar samenspelen, vormen tijdens het concert nieuwe ensembles, waardoor nieuwe muzikale vormen met verrassende effecten ontstaan.

Het concert vindt plaats op 13 juni, aanvang 20.30 uur en de toegang bedraagt € 13,- inclusief een pauzedrankje

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×