Werk van de cursisten bij BplusC, foto PR.

Expositie afgestudeerden 'Beeldende Creativiteit'

Vol enthousiasme en met grote inzet hebben de cursisten van de opleiding ‘Beeldende Creativiteit’ de afgelopen twee jaar gewerkt. Het resultaat is zaterdag 14 juni te zien in de centrale bibliotheek (BplusC). Tijdens de opleiding is gewerkt met papier, textiel, metaal, hout, klei en recycling materialen. Daarnaast werd er veel aandacht geschonken aan kunstgeschiedenis en didactiek, met het doel om de opgedane kennis aan derden over te brengen, bijvoorbeeld het welzijnswerk en naschoolse activiteiten. Docenten en leerlingen zullen tijdens de expositie aanwezig zijn om uitleg en informatie te geven.

Tevens is het mogelijk om zich in te laten schrijven voor het nieuwe studiejaar, dat in september begint. Nieuw is de éénjarige vervolgopleiding ‘Ontwerpen en Beeldend vormen’, waarin perioden uit de kunstgeschiedenis de leidraad vormen en als inspiratiebron dienen voor het eigen beeldend vermogen. Voor meer informatie: www.BplusC.nl.

De expositie is vrij te bezoeken op 14 juni van 10.00 tot 15.00 uur bij BplusC, Oude Vest 45, Leiden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×