Betere treinaansluiting op Schiphol vanaf 15 juni

Reizigersorganisatie Rover meldt, dat reizen vanaf Leiden Centraal naar het noorden en het oosten van het land, vanaf zondag 15 juni verbeterd zal zijn. Op aandringen van de Rover is de dienstregeling van de intercity’s vanaf Schiphol naar Groningen en Enschede namelijk wat aangepast, waarmee de snelle overstap op Schiphol vanuit de treinen uit Leiden Centraal in ere hersteld is. Reizigers vanuit Leiden in deze richtingen kunnen nu weer net als vorig jaar, overstappen op een trein op hetzelfde perron, in plaats van het hele station Utrecht C.S. door te moeten lopen. Het betekent ook een tijdwinst van 8 minuten op de reis naar Amersfoort en verder ten opzichte van de reis via Utrecht, naar Hilversum, bedraagt de tijdwinst bij overstap op Schiphol 12 minuten.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×