Introdans in Vuur & Vlam, ongekend mystiek ballet

Voor ‘Vuur &Vlam’ heeft de Braziliaanse Gisela Rocha zich laten inspireren door Introdans. Zij creëerde speciaal voor dit dansgezelschap een werk waar de vonken vanaf spatten. Introdans is uitgegroeid tot de een van de meest vooraanstaande balletgezelschappen van Nederland. Met een gezonde ambitie blijft het gezelschap trouw aan zijn missie om de danskunst op hoog niveau te presenteren voor een breed publiek. Ook met het anekdotische en ontroerende Fireplace (1985) van Mats Ek presenteert Introdans een ongekend mystiek ballet.

Voor dit programma nodigde artistiek directeur Roel Voorintholt ook aanstormend choreograaf Yossi Berg uit om zijn ballet ‘Most of the Day I’m Out’ te presenteren. De Israëlische Berg won met dit stuk de prestigieuze Internationale Choreografie Wedstrijd in Hannover (2006) en werkte voor dit werk samen met Oded Graf.

De voorstelling is op vrijdag 20 juni te zien in de Leidse Schouwburg en begingt om 20.15 uur. Meer info en reserveren: www.leidseschouwburg.nl

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×