Basisschoolleerlingen warmgemaakt voor microbiologie

Omdat het aantal studenten op de laboratoriumscholen en opleidingen terugloopt, hebben Centocor en de Technotheek een methode bedacht om jonge mensen voor de microbiologie, natuur en techniek te enthousiasmeren. Op een tiental basisscholen in en om Leiden, maken de oudste leerlingen tijdens twee lessen kennis met de microbiologie. Onder leiding van medewerkers van Centocor, kweken en onderzoeken ze schimmels en bacteriën en doen ze diverse leerzame spelen.

Een nieuwe aanvoer van laboratoriummedewerkers is niet alleen nodig voor de industrie, maar ook voor de ziekenhuizen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×