Leidse fotoclub jubileert met expositie in Nieuwe Energie

De Leidse Amateur Fotografen Vereniging (LAFV) bestaat 85 jaar en viert dat door de tweejaarlijkse fototentoonstelling een extra feestelijk tintje te geven. Speciaal voor dit jubileum heeft de fotoclub een boekje uitgegeven, met daarin het gevarieerde werk van de leden. De expositie wordt gehouden in de ‘Nieuwe Energie’. Hier zal het werk te zien zijn van de vijftig leden. De foto’s variëren van portretten, documentair werk en architectuur tot landschap en natuur. Al jaren zijn diverse werkgroepen actief binnen de fotoclub, waaronder twee typisch Leidse werkgroepen als ‘3 oktober’ en de ‘Leidse Jazzweek’. Donderdag 19 juni om 17.00 uur zal de Leidse fotograaf Marc de Haan de fototentoonstelling van de LAFV feestelijk openen.

De tentoonstelling loopt van 18 juni tot en met 11 juli en is van maandag tot en met woensdag te bezichtigen van 9.00 – 17.00 uur. Op donderdag en vrijdag van 9.00 – 20.00 uur. Meer info: www.lafv.nl

Nieuwe Energie, 3e Binnenvestgracht 23, Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×