Mozart’s Don Giovanni in Leidse Marekerk

In de sfeervolle Marekerk zullen twee uitvoeringen van een van de bekendste opera’s ‘Don Giovanni’ van Mozart plaatsvinden. De uitvoering is in handen van ‘De nieuwe Opera Academie’, begeleid door het orkest van het Conservatorium van Amsterdam, dat onder leiding staat van de jonge, veelbelovende dirigent Volker Krafft. De regie is in handen van Javier López Piñón en de schitterende kostuums zijn ontworpen door de Leidse couturier Edwin Oudshoorn. Ondanks de vele humoristische gebeurtenissen is ‘Don Giovanni’ eigenlijk ook een wat duistere opera, door het destructieve karakter van Don Giovanni, voor wie geen enkele vrouw veilig is. Dit met alle gevolgen voor de levens van de vrouwen én de mannen, die hem omringen. De opera is boventiteld.

De voorstelling op 2 juli begint om 20.00 uur en op 3 juli om 15.00 uur, dit om bezoekers van de opera in de gelegenheid te stellen de opening van het Leids Culinair Festival en van de Lakenfeesten bij te wonen. Meer info: www.cumlaudeconcerts.nl

Kaarten zijn te bestellen bij: de VVVwinkel Leiden en via www.ticketservice.nl

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×