Leerkrachten opzoek naar verborgen talenten

Morgen gaan de basisschoolleerkrachten en medewerkers van peuterspeelzalen en kinderopvang, opzoek naar verborgen talenten. Dit doen zij tijdens de door het Coördinatiepunt Onderwijsachterstandenbeleid Leiden georganiseerde conferentie Onderwijsachterstandenbeleid Leiden 2008. Onder het motto “Prikkel je brein vriendelijk,” gaan de deelnemers aan de hand van workshops met elkaar opzoek naar hun eigen verborgen talenten. Ook leren ze hoe ze de verborgen talenten van hun pupillen het beste naar voren kunnen halen.

Verder wonen ze een lezing van Dr. Martine Delfos bij, die de titel “hersens houden van leren” heeft meegekregen.Om te laten zien hoe belangrijk de conferentie is, zal ook wethouder van Jeugd, Welzijn en Financiën Gerda van den Berg een gedeelte van de dag meemaken.Het doel van deze jaarlijkse conferentie is de Leidse leerkrachten, leidsters, schoolbesturen en andere betrokkenen, te informeren over de kansen binnen het onderwijsachterstandenbeleid.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×