Debat over financiering van de zorg

De Jonge Democraten afdeling Leiden-Haaglanden, organiseren komende donderdagavond een paneldebat over de financiering van de zorg. Onder leiding van John Bijl zullen VVD-kamerlid Halbe Zijlstra, de voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen Joan Leemhuis-Stout en Jan Kroes van Zorg & Zekerheid, met elkaar in debat gaan over stellingen als: “zorg moet in plaats van aanbodsgericht, vraaggericht bekostigd worden.” En “marktwerking in de zorg is een illusie, de zorg is een overheidstaak.”

Het debat begint om 19.30 uur en vindt plaats in café Einstein, aan Nieuwe Rijn 19. Iedereen is welkom.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×