Leidenaars aangehouden voor in brand steken prullenbak

Vannacht zijn twee Leidenaars aangehouden vanwege het in brand steken van een prullenbak en het afsteken van vuurwerk.Toen agenten na een melding een kijkje namen bij een brandende prullenbak op het grasveld bij de school aan de Telderskade, hoorden ze plotseling een harde vuurwerkknal. Deze werd veroorzaakt door twee Leidenaars van 17 en 20 jaar, die de agenten op de Meerhof in de kraag wisten te vatten. Eén van hen had vuurwerk in zijn jaszak. Bij een geparkeerde auto werd de rest van hun voorraad, bestaande uit strijkers en nitraatbommen, aangetroffen. Het vuurwerk is in beslaggenomen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×