Voetbal, Midzomernachtfeest, of allebei?

Aanstaande zaterdag wordt een belangrijke dag: de zomer begint, het Midzomernachtfeest vindt plaats in de Leidse Hortus en er wordt een belangrijke voetbalwedstrijd gespeeld. Degenen die nog twijfelen tussen een unieke, feestelijke avond in de sprookjesachtige sfeer van de Hortus en het vieren van het Oranjegevoel kunnen gerustgesteld zijn, want in de Oranjerie wordt de wedstrijd uitgezonden op groot formaat. Vrienden of familie die niet zo ‘voetbalminded’ zijn, kunnen zich intussen prima vermaken bij muziek, wijnen uit de Alpenlanden, lekkere hapjes, vleermuizenzoektocht met batdetectors, hennaschilderingen op handen en voeten en optredens van Het Zingend Hart, Musicalgezelschap Otis en de Jeugdtheaterschool Leiden.

Na de wedstrijd zal de Cuba-latinband in de Oranjerie met swingende salsamuziek een opzwepend optreden geven. Meer info: www.hortusleiden.nl

Zaterdag 21 juni van 19.30 tot 01.00 uur.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×