Twee verdachten van inbraak aangehouden

Een oplettende getuige belde gisteren de politie, omdat hij twee mannen uit een woning aan de Zoeterwoudsesingel zag komen en de situatie niet vertrouwde. De politie volgde de twee, die op de Bloemistenlaan konden worden aangehouden. Het gaat om een 21-jarige man uit Zoetermeer en een 24-jarige man uit Alphen aan den Rijn. De twee zijn meegenomen naar het politiebureau en gedurende het onderzoek in verzekering  gesteld. De bewoners van de woning hebben aangifte gedaan van braakschade. De daders zijn binnengeweest, maar het is nog niet duidelijk of er ook iets is meegenomen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×