GroenLinks vraagt aandacht voor minimabeleid

Omdat gebleken is dat veel mensen niet op de hoogte zijn van het bestaan van inkomensondersteunende maatregelen, wil GroenLinks het minimabeleid dat de gemeente voert, extra onder de aandacht brengen. Onder het motto “Weten uw buren het al?” wil de partij mensen stimuleren om elkaar te informeren over het beleid en de mogelijkheden. Ook wie de ondersteunende maatregelen zelf niet nodig heeft, maar vermoedt dat een ander die de mogelijkheden nog niet kent, er wel voor in aanmerking komt, zou die persoon er over moeten informeren. Op www.watkrijgenwenou.nl is meer informatie over het minimabeleid te vinden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×