Informatieavonden transformatie Willem de Zwijgerlaan

De gemeente organiseert deze maand twee informatieavonden over de transformatie van de Willem de Zwijgerlaan en de daarover genomen verkeersbesluiten. Komende dinsdagavond vindt er in Zorgcentrum Overrhyn aan Willem de Zwijgerlaan 44, een informatiemarkt plaats. Deze bijeenkomst is met name gericht op bewoners, bedrijven en instellingen in Leiden Noord. Er wordt onder andere informatie verstrekt over de afsluiting van de Haarlemmerweg en Floris Versterlaan en de bouw van de overkluizingen over de Gooimeerlaan en Kooilaan. Op maandag 30 juni vindt er een bijeenkomst plaats in het Atrium van het Stadsbouwhuis aan Langegracht 72. Dan wordt onder meer ingegaan op de redenen van de transformatie en de splitsing van Leiden Noord. Beide bijeenkomsten beginnen om 20.00 uur.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×