Wethouder De Haan reist af naar Polen

Komende zondag vertrekt wethouder Jan-Jaap de Haan naar Torun, de Poolse zusterstad van Leiden. Hij zal zich daar samen met Dirk Jan Binnendijk de voorzitter van de stichting Stedenband Leiden-Torun, Bob Lodder oud-gemeentesecretaris en al sinds 1981 nauw betrokken bij de contacten met Torun, mevrouw Lodder en Muriël Bosman ambtenaar Internationale Betrekkingen, in het feestgedruis storten, dat in het kader van de jaarmarkt en de viering van het 775-jarig bestaan van de Poolse stad plaatsvindt.

Op deze jaarmarkt zal de stedenbandwerkgroep een Leidse informatiestand bemannen.Woensdag keren de wethouder en zijn gevolg weer terug naar de Sleutelstad.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×