Burgemeester opent 'Cum Laude Concerts'

De ‘Cum Laude Concerts’ worden uitgevoerd door musici, die in 2008 cum laude geslaagd zijn aan het Koninklijk Conservatorium den Haag. Op 27 juni, om 20.00 uur, zal burgemeester Lenferink de officiële opening verrichten in de Lutherse Kerk. Op het programma staan werken van G.F. Haendel en J.S. Bach (twee Brandenburgse concerten en Vioolconcert in a-klein). Tijdens de ‘Cum Laude Concerts’ dagen van 27 juni tot en met 3 juli, worden onder andere ‘De Vier Jaargetijden’ van Vivaldi en de ‘Don Giovanni’ van Mozart in de Marekerk uitgevoerd.

De kaartverkoop vindt plaats via de VVV winkel Leiden, www.ticketservice.nl en aan de zaal. Info over het gehele programma is te vinden op: www.cumlaudeconcerts.nl.

Zie ook een eerder Sleutelstad-artikel over deze concertreeks.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×