"Buitenaards leven: Zijn we alleen?"

Een paar honderd jaar geleden ontdekte de mens, dat de aarde niet het middelpunt van het heelal is. Sindsdien vraagt men zich af, of er op andere planeten ook leven is en of dat op het aardse leven lijkt. Dinsdagavond 24 juni organiseert het Science Café Leiden een informatie- en discussie-avond over buitenaards leven. Op grond van eigen zoektocht zullen twee deskundigen het publiek inleiden in de wondere wereld van buitenaards leven, marsmannetjes en aliens. Sprekers zijn onder andere: Ignas Snellen van de Sterrenwacht Leiden, en Daphne Stam van de Stichting Ruimteonderzoek Nederland / TU Delft. Discussieleider: Crit Cremers, Universitair docent Taalwetenschappen, Universiteit Leiden. Meer info: www.sciencecafeleiden.nl.

De avond vindt plaats op dinsdag 24 juni, aanvang 20.00 uur (zaal open 19.30uur). De toegang is gratis.

FSW gebouw, Wassenaarseweg 52, Leiden

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×