Doorrijder aangehouden

Zaterdag, rond 12.40 uur, reed een 29-jarige Leidenaar met zijn auto een wielrenner aan. De aanrijding vond plaats op de Maresingel, waar de automobilist vanaf de Waldeck Pyrmontstraat de singel wilde opdraaien. Hij zag de twee wielrenners te laat en een van hen kwam op de voorruit terecht en viel op de grond. Gelukkig had de wielrenner, een 59-jarige Leidenaar, een helm op en raakte niet gewond aan zijn hoofd, maar wel aan zijn benen. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist is na het ongeval gewoon doorgereden, zonder zich om het slachtoffer te bekommeren.

De aanrijding had echter duidelijke sporen achtergelaten, want de voorruit was vernield. Agenten, die naar de aanrijding toegingen zagen de auto met kapotte ruit hun kant op komen en hielden hem aan. De man werd direct meegenomen naar het bureau. Omdat hij doorgereden is na een aanrijding krijgt hij een proces-verbaal.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×