Verschillende ongelukken door alcohol in het verkeer

Zondag, rond 01.30 uur, kwam een 18-jarige fietser in botsing met een personenauto op de Plesmanlaan. De fietser bleek onder invloed te zijn van alcohol. Aangezien hij geen rijbewijs had, is deze ook niet ingevorderd. De politie maakt wel proces-verbaal op voor rijden onder invloed.

Op de Kanaalweg op Zondag, rond 17.20 uur, reed een automobilist meerdere keren bij het inparkeren tegen een schutting aan. Een getuige, die het niet vertrouwde, belde de politie. De automobilist, een 49-jarige Leidenaar bleek ongeveer zes keer zoveel gedronken te hebben, als in het verkeer is toegestaan.

Een 35-jarige Leidse reed vrijdag, rond 23.55 uur, op de Dobbedreef tegen een boom. De vrouw had veel te diep in het glaasje gekeken.

Een fietser werd zaterdag rond 00.40 bijna van zijn sokken gereden in de Marnixstraat. Op basis van getuigen kon de politie de automobilist aanhouden. De 24-jarige (beginnend) bestuurder uit Rijnsburg kon meteen zijn rijbewijs inleveren.

Zaterdag rond 03.25 uur reed een 52-jarige Leidenaar op zijn bromfiets slingerend door de Steenstraat. De man was al vaker aangehouden voor het rijden onder invloed. Zijn bromfietscertificaat is hij nu kwijt.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×