Frontale botsing op Kanaalweg

Op de Kanaalweg heeft gistermiddag een frontale botsing plaatsgevonden, waarbij in totaal drie auto´s betrokken waren. Rond 15.00 uur reed een 59-jarige Leiderdorper richting Lammenschansplein. Toen hij zag dat daar een file stond, besloot hij te keren en terug te rijden. Op het moment dat hij zijn auto keerde, kwam een 21-jarige Zoetermeerder hem tegemoet. De auto´s konden elkaar niet meer ontwijken en botsten frontaal op elkaar. Door de kracht waarmee de botsing gepaard ging, ramde de auto van de man uit Zoetermeer een derde wagen. De ambulance heeft hulp geboden aan de Zoetermeerder, maar deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De verkeersdienst heeft de oorzaak van het ongeval onderzocht.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×