Internationale Beatles Verzamelbeurs in Leidse Four Reasons

Hoewel de Beatles al meer dan 35 jaar uit elkaar zijn, wordt hun muziek nog steeds bewonderd en beluisterd. De verkoop van hun muziek is dan ook nog steeds gigantisch. Elk jaar gaan er wereldwijd miljoenen platen en cd’s over de toonbank en de afgelopen periode kwamen daar nog eens een paar miljoen ‘Beatles Love’ cd’s bij! De muziek van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr mag ondertussen ‘klassiek’ genoemd worden. Het nummer ‘Yesterday’ werd zelfs verkozen tot ‘song van de twintigste eeuw’. Op de grote Beatles Verzamelbeurs worden, naast Nederlandse standhouders, ook veel standhouders uit Engeland, Duitsland en België verwacht. Bezoekers kunnen Beatles platen of souvenirs meenemen om te ruilen, te verkopen of vrijblijvend te laten taxeren. Tevens worden er op de beurs twee nieuwe Beatles boeken gepresenteerd.

De beurs wordt gehouden op zondag 29 juni van 11.00 tot 16.00 uur.

Four Reasons, de Lange Mare 43, Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×