Glaasje op, gordel niet om en auto geraakt

Zaterdagavond merkten agenten een bestuurder van een auto op, die verzuimd had zijn gordel om te doen. De agenten wilden de man hier op aanspreken, maar deze was net bezig om zijn auto op de Zijlsingel in te parkeren. Dit liep niet geheel vlekkeloos, de man raakte een andere geparkeerde auto en had ongewild een paar getuigen. De bestuurder rook sterk naar alcohol en de uitslag van de blaastest bevestigde inderdaad een veel te hoge uitslag. De man bleek al eens eerder te zijn opgepakt met teveel op achter het stuur. Zijn rijbewijs is hij kwijt!

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×