Zomerfestival voor 50-plussers in Leiden

Libertas Leiden organiseert ook dit jaar weer een Zomerfestival voor alle 50-plussers in de Sleutelstad. Met een veelzijdig programma van ruim 60 activiteiten is er naar ieders smaak wel iets te vinden. De activiteiten vinden plaats op diverse locaties door de hele stad tussen 17 juli en 28 augustus. Het openingsfeest wordt gehouden in de Lorenzhof en het slotfeest in Rijn en Vliet. Er worden onder andere workshops digitaal foto’s bewerken, een bridgedrive, een historische boottocht met bezoek aan Delft, bustochten, zomercursus tekenen, fietstochten en stadswandelingen gehouden. Ook de vertrouwde high tea en de clinics Nordic Walking ontbreken dit jaar niet!

Het programmaboekje is al verkrijgbaar en vanaf 10 juni is inschrijven mogelijk bij de lokaties van Libertas Leiden: alle buurtcentra, wijkservicepunten Herenstraat en Brahmslaan, Lorentzhof, Robijnhof, Rijn en Vliet en Zijloever. Meer info: www.libertasleiden.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×