Kids Creatief exposeren in Sidac Studio

Aanstaand weekend opent Sidac Studio haar deuren voor de jonge exposanten van ‘Kids Creatief’. Tien leerlingen uit de brugklas, de tweede en derde klas van het voortgezet onderwijs, laten zien wat zij het afgelopen cursusjaar hebben geleerd. Er is hard gewerkt aan uiteenlopende kunstwerken in verschillende technieken en materialen zoals: theater, hedendaagse sculptuur, gouache, fotobewerking, groepskunstwerk, en het vormgeven van herinneringen. ‘Kids Creatief’ verzorgt in Leiden diverse kunstcursussen en workshops voor kinderen van 8-16 jaar. Tijdens de expositie zullen de jonge kunstenaars zelf uitleg over hun werk geven. Openingstijden: zaterdag 5 juli van 12.00 uur tot 17.00 uur en op zondag 6 juli van 12.00 uur tot 16.30 uur.

Sidac Studio, Hogewoerd 77, Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×