Inschrijving Elfgrachtentocht Leiden

Zondag 6 juli gaat vanaf 12.00 de zesde ElfGrachtentocht van start. Als sluitstuk van de Lakenfeesten zal deze dag in het teken staan van grachten, sloepen, prachtige wijnen en het goede doel. De Nederlande Tafelronde, Leiden 150 hoopt op veel deelnemers. “Naast een tocht door de mooiste grachten van Nederland zal ook uw intellect op de proef worden gesteld, waarna een veiling het sluitstuk van de dag zal vormen,” aldus Maurits Smitsloo van het organiserende Tafelronde 150 Leiden. Voor de kinderen is opvang geregeld tijdens de borrel, de veiling en het diner.

Inschrijven kan via de website van de Ronde Tafel 150. Deelnemers zonder eigen sloep kunnen meevaren op de speciale ElfGrachten-gasten-boot.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×