Buurtfeest Valeriusstraat groot succes!

Een aantal actieve buurtbewoners van de Valeriusstraat en omgeving hebben de handen in elkaar geslagen om een buurtfeest te organiseren. Zo vlak voor de vakantie was de stemming opperbest. Bewoners zorgden voor lekkere hapjes en de barbecue, waarbij ook rekening werd gehouden met de vegetarische en Islamitische buren. Jongeren uit de buurt verzorgden de muziek en er waren ook diverse leuke spelletjes voor de jeugd. Het feest werd gesponsord door de woningbouwcorporaties Ons Doel en Sleutels van Zijl en Vliet. De Stichting Thuis Op Straat Leiden hielp de bewoners met de organisatie. Na afloop kon iedereen tevreden terugkijken op een zeer gezellige avond.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×