Drie mannen aangehouden na bedreiging

De politie heeft zondagavond drie verdachten aangehouden op verdenking van bedreiging. Eerder die avond kwam er een melding binnen van een bewoonster van de Seringenstraat. De vrouw meldde, dat er bedreigingen aan haar waren geuit en dat het mogelijk uit de hand zou kunnen lopen, zeker omdat de verdachten in bezit van vuurwapens konden zijn. Op de Sitterlaan werden twee verdachten in een auto gesignaleerd en omzichtig uit de auto gepraat met het oog op de eventueel aanwezige vuurwapens. Een derde verdachte werd op het Stationsplein aangehouden. De drie mannen, een 29-jarige man uit Harderwijk, een 19-jarige man uit Lelystad en een 26-jarige Leidenaar zijn op het bureau gehoord. De politie zet het onderzoek voort.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×