Opruimactie in de Horsten

Afgelopen maandag hield woningcorporatie de Sleutels van Zijl en Vliet samen met schoonmaakbedrijf Van Loenen een grote schoonmaakactie in de Horsten (Slaaghwijk). De schoonmaakactie werd gehouden naar aanleiding van klachten van bewoners die moeite hadden om bij hun schuur te komen doordat sommige bewoners de gangen als opslag gebruiken. “Dit geeft niet alleen een rommelige aanblik, maar belemmert ook de doorgang voor bewoners en hulpdiensten. Bovendien levert het brandgevaarlijke situaties op. Mede doordat jongeren nogal eens inbreken en in de bergingsgang rondhangen en soms een brandje stichten,” aldus een woordvoerder van de woningcorporatie.

“Het idee is ontstaan door de klachten die ik dagelijks ontvang,” aldus Rian Rosier, wijkbeheerder van de Sleutels van Zijl en Vliet. “Bewoners klaagden vooral over de rommel en slechte doorgang in de bergingsgangen.”

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×